Locatie

Locatie Bedrijfsruimtes

De bedrijfsunits worden op zichtlocatie langs de A7 gebouwd. Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit aan bedrijven gevestigd, waaronder Mammoet, Kroeze Constructie, VIB Netwerken en meer. De vermoedelijke opleverdatum zal in het eerste kwartaal van 2020 zijn!

 

Voordelen locatie

  • Ideaal gelegen bedrijfsunits direct aan de A7
  • 15 Minuten van Groningen / Delfzijl / Veendam / Duitsland
  • Bedrijventerrein de Gouden Driehoek in Zuidbroek
  • Goede bereikbaarheid van het terrein
  • Op zichtlocatie langs de snelweg
  • Ook goed bereikbaar via treinstation Zuidbroek (met directe verbindingen naar Groningen, Veendam en Duitsland)
  • Op loopafstand van Van der Valk Zuidbroek

 

Neem contact op

 

Direct aan de A7

Bedrijvenpark de Gouden Driehoek ligt in de gemeente Midden-Groningen, nabijgelegen aan het nieuwe klaverblad A7 met uitstekende aansluitingen richting Groningen en de Duitse grens. Ook richtingen Delfzijl/Eemshaven en Veendam/Assen zijn via dit klaverblad bereikbaar. De snelweg A7 ligt direct aan de toegangsweg naar het bedrijvenpark en dus ook naar onze bedrijfsunits. Via treinstation Zuidbroek is het bedrijvenpark ook goed bereikbaar.

Op het bedrijvenpark zijn onder andere de volgende bedrijven gevestigd; Mammoet, NVO transport, Grafisch bedrijf de Bruin, Hepro, Buitenkamp pompenverhuur, Knalverhuur, Agroleasing.nl. Ook het hotel-restaurant Van der Valk ligt op loopafstand van het bedrijvenpark.

 

 

Buitenterrein

Het buitenterrein wordt geheel verhard en wordt voorzien van de nodige parkeerplaatsen. Het is niet toegestaan om de uitritten te gebruiken om langdurig te parkeren of het buitenterrein te gebruiken als opslag of hierop schuttingen of bloembakken dan wel overige bouwwerken te plaatsen. Eigenaren van de bedrijfsunits zijn tevens mede-eigenaar van het buitenterrein. Voor onderhoud wordt een Vereniging van Eigenaren opgericht.

De toegangswegen en parkeerplaatsen worden bestraat met betonklinkers in zandbed. In de bestrating zullen de nodige waterkolken voor afvoer van het hemelwater worden aangebracht. Neem contact met ons op voor meer informatie of download de brochure.

 

 

 

De Groene Driehoek

Gebouw ‘De Groene Driehoek’ wordt gerealiseerd op een goed bereikbare locatie aan de EG-Weg te Zuidbroek (gemeente Midden-Groningen) op bedrijvenpark De Gouden Driehoek. De bedrijfsunits zijn gelegen op zichtlocatie langs de autosnelweg A7 Groningen-Nieuweschans, nabij klaverblad Assen-Eemshaven. De ontwikkeling van gebouw ‘de Groene Driehoek’ is in handen van Vario Beheer B.V. De verkoop- en verhuurbegeleiding is in handen van Makelaardij Reilink Vastgoed te Siddeburen. Voor al uw vragen kunt u hier terecht.

 

Bekijk de bedrijfsruimtes

 

Bedrijfsunits Groningen

Geïnteresseerd geraakt in bedrijfsunits Groningen? Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan graag contact met ons op!

 

Neem contact op